Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Οι αστυνομικοί ψήφισαν και πάλι μαζικά «Χρυσή Αυγή»

  Επέμειναν οι αστυνομικοί να ψηφίζουν μαζικά ''Χρυσή Αυγή'' παρά τα δεκάδες κρούσματα βίας των τελευταίων εβδομάδων.
   Όπως συνέβη και στις εκλογές της 6ης Μαΐου, περίπου ο ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισε και πάλι. την Κυριακή, ''Χρυσή Αυγή'', δημιουργώντας πλήθος ερωτηματικών για τις πολιτικές αντιλήψεις και τις υπηρεσιακές επιλογές των ένστολων.
   Στα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν αστυνομικοί διατηρήθηκαν σχεδόν αμετάβλητα τα ποσοστά της ''Χρυσής Αυγής'' και σε ύψος ρεκόρ για όλη σχεδόν την επικράτεια. Το νέο αυτό αποτέλεσμα δημιουργεί προβληματισμό στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αφού όπως χαρακτηριστικά λένε ''φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό των αστυνομικών που αντιμετωπίζει το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, των λαϊκών κινητοποιήσεων και άλλα κρίσιμα θέματα για την κοινωνική γαλήνη, με την ματιά της ''Χρυσής Αυγής''. Σχεδόν η μισή ΕΛ.ΑΣ φαίνεται ακόμη να έχει την ίδια αφοριστική αντίληψη για το πολιτικό σύστημα, με την '' Χρυσή Αυγή''. Κι αυτό είναι ένα κρίσιμο πρόβλημα...".

Το κείμενο αποτελεί απόσπασμα από άρθρο της εφημερίδας ΤΟΒΗΜΑ.

 Ορίστε και ένα βίντεο, από τα πολλά που κυκλοφορούν στο youtube και αποδεικνύουν την αδικαιολόγητη αστυνομική βία, που υπάρχει, έναντι κοινωνικών μειονοτήτων.