Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συμβουλές για τους LΟLίστες

Αν είσαι κι εσύ ένας από τους εκατομμύρια παίχτες του δημοφιλές παιχνιδιού League of Legends, τότε είναι η τυχερή σου μέρα. Παρά τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκα τις τελευταίες μέρες, θα αποκαλύψω όλα τα μυστικά του παιχνιδιού στο διαδίκτυο. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για τις πολυαναμενόμενες  συμβουλές του κ. Καλτσοπαντελονή για το LOL:

1. Σταμάτα να παίζεις ηλεκτρονικά παιχνίδια, βγες έξω, διασκέδασε με τους φίλους σου, γίνε λιώμα και βρες γκόμενα.
2. Αν δεν ακολούθησες τη συμβουλή No.1, τότε θα χρειαστείς τα παρακάτω:
I) Guides. Σε αυτό το site θα βρεις τους καλύτερους και πιο ενημερωμένους οδηγούς για κάθε ήρωα και πολλά άλλα. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στις καρτέλες "Strategy and Tactis" και "Tips, Tricks, Synergies and Counters" που υπάρχουν στο Guide κάθε ήρωα.
II) Champion Select. Εδώ θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στα Counters, δηλαδή ποιοι ήρωες υπερέχουν έναντι άλλων και το αντίστροφο. Παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στο Early Game.
3. Streams. Παρακολούθησε πώς παίζουν οι επαγγελματίες και προσπάθησε να αντιγράψεις τις τεχνικές τους.
4. Τελευταίο και πιο σημαντικό: ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ 8 ΕΤΩΝ. Μάθε να δέχεσαι  τα λάθη σου και συνειδητοποίησε ότι ο καθένας μπορεί να έχει τις άτυχες στιγμές του. Δεν χρειάζεται να αρχίσεις να κατηγορείς κανέναν. Λένε ότι 80% των games παίζεις με τουλάχιστον 1 noob στο team σου, αλλά η αλήθεια είναι ότι το υπόλοιπο 20%, είσαι ΕΣΥ ο noob.