Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012 vol1

Hμερολόγιοtzatzikinews,

   Μετά από μια ισχυρή λεκτική διαμάχη που είχα με το διαχειριστή αποφασίστηκε ότι μπορώ να ξαναγράψω στο site, απλά απ' ότι καταλαβαίνετε θα υπάρχει μια δόση λογοκρισίας. Η χούντα φαίνεται δεν τελείωσε το 73, ακόμα μου στερούν πνευματική ελευθερία και ούτε λόγος γίνεται για δημοκρατία, ζούμε μια ουτοπία τελικά.Ήθελα να αρχίσω να κράζω το site πάλι και σε αυτό το άρθρο αλλά ο διαχειριστής διέταξε με στυλ ''Μa-Tao'' να γράψω για τις εκλογές που θα γίνουν στις 6 του Μάη.
Eκλογές 2012 vol1
Νίκος Μιχαλολιάκος-Πρόεδρος Χρυσής Αυγής
   Το μόνο κόμμα που αξίζει να κυβερνήσει κατά την ταπεινή μου άποψη είναι η Χρυσή Αυγή. Όταν βγει στην εξουσία, μπορεί να ψοφήσουν κανά-δυο εκατομμύρια '' άνθρωποι'' που τόλμησαν να έρθουν παράνομα στη χώρα μας αλλά τουλάχιστον θα έχουμε μια νέα μορφή διακυβέρνησης που θα αποτελεί ισχυρή καινοτομία σε παγκόσμια κλίμακα. Ξεχάστε την άμεση και έμμεση δημοκρατία που δημιουργήθηκε στην αρχαία Ελλάδα και ούτως ή άλλως έχει αντιγραφεί πλέον από την πλειοψηφία των αναπτυγμένων χωρών, θεωρείται ξεπερασμένη και στην τελική δεν οδηγεί πουθενά. Απόδειξη; Η σημερινή κατάσταση που έχει επέλθει η χώρα.Ήρθε η ώρα να θεσμοθετηθεί ένα νέο είδος πολιτεύματος, ο δημοκρατικός φασισμός.Τώρα για πρώτη φορά, η δικτατορία βγαίνει με εκλογές και αφού δεν κατάφερε το Λάος, τόσα χρόνια που είναι στη βουλή να πείσει τον λάο να το βγάλει πρώτο κόμμα, σειρά έχει να προσπαθήσει η Χρυσή Αυγή, που στο κάτω κάτω κρατά ξεκάθαρη και όχι αληθοφανή στάση. Προτείνω μάλιστα για να ενδυναμώσουμε το κόμμα, αύριο κι όλας να κουρευτούμε όλοι skin-head και να αρχίσουμε να σπάμε τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος στο δέρμα. ΠΡΟΣΟΧΗ το καλοκαίρι που οι άνθρωποι μαυρίζουν ευκολότερα, μπορεί κατά λάθος να σφαγιαστούν καθαρόαιμοι συμπολίτες μας και κανείς δεν θέλει να αποδυναμωθεί η άρια φυλή.
Eκλογές 2012 vol1
Πάνος Καμμένος
   Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απ' την άλλη είναι μια δεύτερη επιλογή για όσους όσοι δεν είστε τόσο σκληροπυρηνικοί.Ο Καμμένος, αν και πολλοί μισαλλόδοξοι τον θεωρούν καμένο χαρτί ή καμένο από χέρι ή καμένη ελπίδα ή απλά καμένο μπορεί να δώσει την λύση. Οι οικολόγοι πράσινοι,βέβαια, υποστηρίζουν ότι αν βγει στην εξουσία θα καούν όλα τα δάση αλλά μάλλον πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ. Ο Καμμένος ξεπήδησε από την Νέα Δημοκρατία,εξομολογήθηκε στον παπά του χωριού και αφού συγχωρέθηκε για τα λάθη του παρελθόντος,έλαβε τη θεία φώτιση και τώρα είναι έτοιμος να ΄΄κάψει΄΄ όλες τις λάθος αποφάσεις και νόμους που θέσπισε το πρώην κόμμα του και το Πασόκ. Όπως, υποστηρίζει, θα πάρει τις πολεμικές αποζημιώσεις που χρωστάει η Γερμανία στη χώρα μας και μάλιστα με το παραπάνω. Το ερώτημα που γεννάται εδώ είναι γιατί οι Γερμανοί να δώσουν τόσα δισεκατομμύρια για πράγματα που έγιναν το 1941 σε μια χώρα που όλη η Ευρώπη την έχει στο κλάσιμο και δεν αποτελεί σοβαρή απειλή; Είναι σαν να ζητήσει το Ιράκ πολεμική αποζημίωση από την Αμερική. Αστείο;Ο μόνος τρόπος για να πάρουμε την πολεμική αποζημίωση είναι απειλή του Καμμένου προς τους Γερμανός ότι θα πέσει φωτιά και θα τους κάψει. Τώρα που το σκέφτομαι ο Καμμένος δεν είναι απλά ένας αποτυχημένος λαϊκιστής και καιροσκόπος πολιτικός που είδε ότι το κόμμα του πέφτει και την έκανε με ελαφρά θίγοντας ότι ψηφοθηρικό θέμα υπάρχει αλλά ένας υπερήρωας με την ιδιότητα να πετάει φωτιές.
Στα επόμενα άρθρα που θα ακολουθήσουν, θα παρουσιαστούν τα προταιρήματα και των υπόλοιπων κομμάτων που πιθανότατα θα μπουν στη βουλή, όσων είναι ήδη μέσα και όσων δεν θα μπουν ποτέ. Eυχαριστώ όσους κάθονται να διαβάσουν τις σάχλες που γράφω, αν και τους λυπάμαι. Εγώ στην θέση τους δεν θα το έκανα με τίποτα.


Κονίλο    
                    Γράφτηκε στο tzatzikinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου