Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Euro is back !

   Σας ζητώ ένα συγγνώμη  για την μικρή μου αποχή. Αλλά όπως κάθε διάσημος έτσι και εγώ είχα πάει και εγώ μια εκδρομούλα, που αλλού στο νησί του ανέμου δηλαδή στη Μύκονο!! Τώρα που τελείωσε και το πρωτάθλημα στο μπάσκετ με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στο θρόνο που του αξίζει, όλοι οι Έλληνες επικεντρωνόμαστε στο Euro, που γίνεται στην Πολωνία και στην Ουκρανία.
   Εκεί η Εθνική μας ξεκινά το πρώτο του παιχνίδι την Παρασκευή στις 19.00, ώρα Ελλάδος, απέναντι στην μια διοργανώτρια την Πολωνία. Αυτό φέρνει μνήμες από το 2004 που και εκεί η Εθνική μας είχε αντιμετωπίσει στον εναρκτήριο αγώνα την Πορτογαλία και όλοι μας ξέρουμε την κατάληξη. Βέβαια μια φορά κοιμάται ο Θεός οπότε μην έχουμε και πολλές αυταπάτες.
   Για ακόμη μια φορά όμως η Εθνική μας ήταν πάλι τυχερή γιατί έτυχε στον πιο εύκολο όμιλο που μπορούσε. Στον όμιλο της δηλαδή είναι όπως προείπα η Πολωνία, η Ρωσία και η Τσεχία. Τώρα για να δώσω και κάποια προγνωστικά μπορώ να πω ότι το παιχνίδι πιο πολύ το βλέπω να λήξει ισόπαλο, αλλά επειδή είμαι αισιόδοξος ο ομαδάρα μας(και καλά) θα κερδίσει γιατί διαθέτει την καλύτερη άμυνα του Εuro. Παρόλο που αυτές τις μέρες οι διεθνείς μας έχουν ακούσει τα χειρότερα από τους ξένους δημοσιογράφους για την ομάδα μας αλλά συνέχεια τους βάζουν στην θέση τους. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον Πολωνό δημοσιογράφο, που χαρακτήρισε την Εθνική μας την πιο βαρετή ομάδα. Ο Παπαδόπουλος του απάντησε ότι εμείς συνέχεια πάμε σε διοργανώσεις ενώ εκείνοι πρώτη φορά πάνε και να τονίσω ΧΩΡΙΣ προκριματικά.
   Αυτά από εμένα αυτή την φορά και ας ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία στην Εθνική μας και να τους δείξουν πόσο βαριά είναι η ελληνική σημαία και όλα τα άλλα που εμείς διαθέτουμε.