Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!


   Αυτές τις μέρες βρισκόμαστε σε τελικές εξετάσεις όπου στους  περισσότερους ανταμείβονται  οι κόποι τους  σε και θυμόμαστε τα δικά μας. Πρώτα  έκθεση μετά φυσική και λοιπά… Όμως αγαπητοί πρωτοεισακτέοι απλά ακούστε με προσεκτικά και με ευλάβεια…. Ετοιμαστείτε  και  προμηθευτείτε αυτά τα απλά πράγματα : ωτοασπίδες, ψεύτικο όνομα, δεύτερο αριθμό κινητού( θα εξηγήσω αργότερα) και κυρίως ακροβατικά σύνεργα - βέβαια το αορατό πέπλο του Χαρυ είναι η καλύτερη λύση. Κάνουμε ένα γρήγορο χρονικό πέρασμα και φανταστείτε ότι είστε έξω από την θύρα του Πανεπιστημίου σας. Χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία που ανέφερε είστε η σημερινή μπριζολίτσα ενός κομματόσκυλου  θα σας ορμήξε χωρίς δεύτερη κουβέντα και θας σας πιεί το αίμα κυριολεκτώ ακόμα έχω τα σημάδια στο    
χέρι μου από έναν πασπίτη     (έγω είμαι και στις δύο)  και στον λαιμό από έναν δαπίτη!                                                                     

      Το πρόβλημα είναι σοβαρό κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει ότι με ρουσφέτια από τα 18τους αμαυρίζουν την γενιά μας προφυλαχτείτε και βοηθήστε στην επιβιώση μας καταστρέφωντας την δική τους.Μην γίνεται η τροφή για κανέναν.



Υ.Γ Αν κάποιος ενοχλήθηκε να κοιτάξει είτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ του είτε ΔΕΞΙΑ του και φιλώντας την φωτογραφία του αγαπημένου του κομματοπατέρα(ίσως γυμνού)  θα νιώσει σίγουρα  καλύτερα..